Transmetuar më 09-06-2022, 15:01

Një nënë e re ka ndarë në TikTok me ndjekësit eksperiencën e saj me foshnjen e porsalindur.

E reja ka shpjeguar publikisht se pse i ka shpuar veshët vogëlushes së saj që kishte vetëm 1 ditë që kishte ardhur në jetë.

Ajo ka marrë pafund komente negative për këtë vendim teksa ka shpjeguar edhe arsyen se pse e ka bërë. Shumë komentues e pëlqyen veprimin e nënës së re dhe iu kthyen në replika kritikuesve.

“Kur janë 2-3 ditësh, nuk ndiejnë dhimbje si një vit apo dy! Vrimat hapen nga neonatologë (mjekë të specializuar në kujdesin e të porsalindurve) në spital që në lindje",-shpjegoi ajo.