Transmetuar më 07-06-2022, 18:32

Britania e Madhe- Ushtarët bëjnë orgji me prostituta brenda bazës ushtarake, por video bëhet virale në rrjet dhe plas skandali.

Policia Ushtarake Mbretërore (RMP) po heton pasi disa video qarkulluan në mediat sociale të një gruaje, ku shfaqeshin duke kryer marrëdhënie seksuale me një numër trupash, të gjithë burra, nga Brigada e Sulmit Ajror 16.

Sipas burimeve hetimore gruaja “është një femër beqare me një numër ushtarësh të përfshirë në seks. Besohet se gruaja është civile dhe mund të jetë futur kontrabandë në kazermat Merville në Colchester, Essex.”

The Times shkruan se nga pamjet u zbulua se aktivitetit seksual është kryer në zona të ndryshme të bazës, me trupa gjysmë të zhveshur. Megjithatë, nuk dihet ende se kur ka ndodhur ngjarja.

Një zëdhënës i ushtrisë tha: “Ushtria pret standardet më të larta të sjelljes nga i gjithë personeli i saj. Kushdo që nuk i respekton këto standarde do të hetohet dhe do të ndërmerren masat e duhura kundër tyre. Policia Mbretërore Ushtarake po heton disa video që duket se përfshijnë personelin e ushtrisë. Do të ishte e papërshtatshme të komentohej më tej ndërkohë që hetimet janë në vazhdim.”