Transmetuar më 31-05-2022, 06:00

Një kuiz i ri është bërë viral në internet orët e fundit, ku më shumë se 6 milionë njerëz thyejnë kokën për të gjetur elefantin.

Nick, një përdorues në TikTok ka hedhur imazhin dhe thotë se vetëm një në 100 persona arrijnë të gjejnë se ku ndodhet elefanti.

Enigma që qarkullon duket se vazhdon të magjepsë, por edhe të acarojë ata që përpiqen ta zgjidhin.

Po ju a i përkisni 1%?

Vetëm 1% e njerëzve mund të gjejnë elefantin e fshehur në këtë foto," thotë Nick duke demonstruar imazhin që tregon një gjahtar xhungle të rrethuar nga pemë.

E duke qenë se shumica as ua pret mendja ku ndodhet elefanti, Nick ju vjen në ndihmë:

“Nuk është e lehtë, por ka një element. “Nëse e ktheni telefonin përmbys, mund ta gjeni”.

Shiheni vetë…