Transmetuar më 05-05-2022, 09:39

Ajo ju do, por mund t’ju braktisë. Dhe ka disa arsye për këtë. Ja cilat janë:

•E lodhur nga tekat tuaja Të bësh punën,të shkosh në shtëpi dhe të bësh punë të tjera duke u priviar nga shumë gjëra dhe në fund atij nuk i pëlqen,kjo sjell ndarje.

•Nuk mbështetet më tek ju Femrat kanë nevojë për dikë që janë të sigurta që e kanë mbështetjen e partnerit.

•Mungesa e besimit Të shpjegosh çdo gjë që ndodh në rrjetet e tua sociale, të kërkosh leje për të kaluar kohë me shoqërinë sjell stres.

•Nuk e mbështesni në asgjë Nëse gjithmonë keni mendime negative në lidhje me idetë saj do vijë një moment kur ajo do largohet nga ju.

•Nuk e shikoni të ardhmen njësoj Ç’kuptim ka nëse rrugët tuaja nuk puqen kurrë ?

•Ka sjellje fëminore Askush nuk do të rrisë një fëmijë të rritur, do vijë momenti kur çdo femër do të dorëzohej.