Transmetuar më 22-02-2022, 18:32

Një gjykatë belge ka nisur proces ndaj disa personave që shihen si të dyshuar për trafik lëndësh narkotike.

Të akuzuar janë disa shtetas belgë, shqiptarë dhe të tjerë.

Ata dyshohet se kanë përfituar sasi të mëdha parash.

Hetimet sugjerojnë se personat e përfshirë kanë trafikuar sasi të ndryshme lëndësh narkotike.

Kontrollet e kryera në disa objekte gjetën sasi të ndryshme lëndëgjykat

Foto ilustruese