Transmetuar më 14-01-2022, 16:28

Edhe sakrifica më sublime nuk funksionojnë nganjëherë. Dashuria nuk pyet për asgjë.

Uziel Martínez, një i ri nga Meksika, ka treguar për ndjekësit në TikTok se i dhuroi një veshkë nënës së të dashurës së tij, por brenda një muaji ajo e la dhe u martua me një tjetër.

Në videon e ndarë me ndjekësit ai ka treguar se, pavarësisht se është ndarë nga e dashura e tij, ai nuk i mban inat dhe nuk është penduar për atë çfarë ka bërë duke dhuruar veshkën. Më tej ai tregoi se është i shëndetshëm pavarësisht se kishte vetëm një veshkë dhe nuk kishte mëri ndaj mamasë së ish-të dashurës, Mexicodailynews.

Djali ka marrë solidarizim të paparë për aktin e tij.