Transmetuar më 13-01-2022, 08:13

Në kursin e Këmbimit Valutor sot vihet re një rritje e lehtë e Euros dhe Paundit Britanik. Ndërkohë Dollari dhe Franga Zvicerane kanë shënuar rënie.

Më poshtë do të gjeni kursin e këmbimit valuator të përditësuar:

Dollari: Blihet 106.4 Shitet 107.5

Euro: Blihet 121.6 Shitet 122.2

Paundi Britanik : Blihet 145.2 Shitet 146.2

Franga Zvicerane: Blihet 115.4 Shitet 116.2