Transmetuar më 31-12-2021, 10:25

Edhe pse ka pasur nisma, negociata, bisedime. Edhe pse BE dhe SHBA janë përpjekur t’i ulin në tavolinë, sërish nuk ka një dritë jeshile nga Serbia për njohjen e Kosovës.

Në pyetjen se a po përgatitej ta njihte Kosovën, ai u përgjigj kategorikisht: “Jo! Shkurt dhe qartë”.

Vuçiç në një intervistë për gazetën “Novosti”, duke folur për temat më aktuale ekonomike dhe politike dhe qëndrimin e Serbisë, thotë se më së shumti është i shqetësuar për situatën në rajon dhe presionet e jashtme.

Vuçiç është ulur në bisedime, dhe gjithnjë i shpëton situatave.