Transmetuar më 22-12-2021, 12:03

Keni ngrënë sushi në pjata por jo mbi trupin lakuriq të një femre!

Dy restorante në Kroaci kanë zgjedhur një mënyrë shumë të veçantë për servirjen e ushqimit.

Bëhet me dije nga se restorantet të cilat ndodhen në Split të Kroacisë, ofrojnë sushi të servirur mbi trupin e femrave lakuriq.

Ky shërbim i pazakontë ofrohet në restorantet “Olive Tree” dhe “Roof 66/Fetish, Food & Meu”.

Sa i përketë menusë kjo ofertë quhet “një performancë artistike e dekorimit dhe servirjes së sushit nga trupi”.

Mësohet se kjo menu special ofrohet vetëm dy herë në ditë për një orë e gjysmë dhe kushton nga 3600 kuna (479 euro) deri në 7500 kuna (998 euro) në varësi të numrit të të ftuarve në restorante.

Servirja e sushit në trupin lakuriq të një femre aplikohet prej kohësh në Japoni dhe njihet si Nyotaimori, siç duket edhe restorantet në Kroaci kanë zgjedhur ta huazojnë këtë formë servirjeje.