Transmetuar më 13-12-2021, 07:25

Shembje masive të dheut dhe masave inerte,bllokohet komunikimi në rrugën Prizren-Prevallë

Sipas njoftimit, në vendin e ngjarjes kanë dalë njësitet e policisë dhe ekipet e emergjencës dhe janë duke u marrë me rastin.

Ne vendin e ngjarjes kane dale njesitet e policise dhe ekipet e emergjencës dhe jane duke u marre me rastin.

“Informojmë qytetarët qe kjo rruge do te jete e mbyllur deri ne njoftimin tjetër, andaj me mirëkuptim kerkojme qe te shfrytezohen rrugë alternative tjera per Prevalle dhe Brezovicë”, thuhet në njoftim.