Transmetuar më 29-11-2021, 12:28

Ashtu si çdo vit, ithtarët e diktatorit Enver Hoxha u shfaqën sërish në varrezat e dëshmorëve, për të kujtuar ditën e çlirimit të vendit.

Nostalgjikët e Enver Hoxhës janë mbledhur para monumentit “Nëna Shqipëri” për të kryer homazhe, e foton e liderit komunist dhe simbole të tjera të Partisë Komuniste.

Ata kanë pritur mbarimin e ceremonisë zyrtare, protokollare të drejtuesit më të lartë të shtetit dhe më pas të futen dhe të kryejnë nderimet e tyre.

Më herët aty kanë kryer homazhet edhe kryeministri Edi Rama dhe presidenti Ilir Meta.