Transmetuar më 24-11-2021, 10:08

Ky është rasti i Milaim Baliu, prej vitesh punëtor pastrimi.

Në një emision ai tregoi një situatë të pazakontë me të cilën u përball kur gjeti një kolltuk në plehra. Milaimi ishte bashkë me një mikun e tij kur gjeti kolltukun por nuk e prisnin aspak ajo që do t’ju ndodhte më pas.

Brenda tij gjendeshin një sasi e konsiderueshme parash. Megjithëse, Milaimi nuk ishte në dijeni për paratë derisa ishte vetë pronari që kishte kërkuar të gjente kolltukun për të marrë sasinë e parave. Gruaja e tij kishte fshehur më shumë se 3 mijë euro brenda ndërsa fëmijët e tij ia kishin hedhur në plehra, tha ai për ABC.

“Pashë që i pëlqente atij, i thashë merre. Pas një jave më telefonon në telefon një zotëri, një punëtor i firmës dhe tha mos ke gjetur një kolltuk. Kam një zotëri që ka në kolltuk disa pasaporta. I thashë që e kam gjetur por ia kam dhënë një miku. Në atë moment tha se do të thërrasë policinë.”, tregoi Milaimi.