Transmetuar më 23-11-2021, 18:58

Një nga udhëtarët e autobuzit të ‘ferrit’ ishte edhe Lulzim Sulejmani.

Edhe pse kishte mbetur vetë i plagosur, ai nuk nguroi që të ndihmonte të mbijetuarit e tjerë që u shpëtuan flakëve.

Së fundmi ambasadori, Zhellko Joviq ka vizituar në spital Lulzim Sulejmanin, i cili është me shtetësi të Serbisë dhe i cili i ka mbijetuar tragjedisë në Bullgari.

“Edhe lëndimet, ai ka për të evakuimin e udhëtarëve! Ndjehet mirë, do të vizitojmë rregullisht, thuhet në njoftimin e ambasadës, është publikuar në twiter.