Transmetuar më 19-11-2021, 11:11

Kryeministri Edi Rama ka postuar mëngjesin e sotëm në ‘Facebook’ disa foto nga stadiumi i ri i lojërave me dorë në Tropojë.

Kreu i qeverisë thekson se kjo reflekton ambicien e qeverisë për transferimin në funksion të çdo komuniteti.

MIRËMËNGJES? dhe me stadiumin e rilindur të lojrave me dorë në Tropojë, një hapësirë sportive e standardeve europiane, që reflekton ambicien tonë transformuese në funksion të çdo komuniteti, ju uroj një ditë të mbarë?