Transmetuar më 11-11-2021, 10:30

Policia bastis shtëpinë e deputetit në orët e para të mëngjesit

Sot në mëngjes në orën 5.30 është kryer bastisje nga ana e Policisë Financiare shtëpia e Deputetit të VMRO-DPMNE Jovan Jaulevski deputet aktual nga Struga në Kuvendin e RMV.

Vetë deputeti Jaulevski nëpërmjet rrjetit të tij social facebook ka njoftuar opinionin se shtëpia e tij është bastisur nga policia finansiare, duke shtuar:

” Nuk kemi frikë nga ju, sot do të përfundojë regjimi hibrid! Nga ora 5:30 deri në këtë moment Policia Financiare më ka bastisur shtëpinë dhe e ka kontrolluar!” Ka deklaruar depueteti Jovan Jaulevski.(INA)