Transmetuar më 23-09-2021, 11:46

Ata janë sportistët më të njohur në botë dhe kjo reflektohet në llogarinë e tyre bankare. CR7, Messi, Lebron James, Federer… Revista financiare prestigjioze “Forbes” ka publikuar listën e sportistëve që kanë marrë më shumë para në vitin e fundit. A dëshironi të dini se kush janë 20 të parët? Zbulojini më poshtë, sipas një renditjeje zbritëse, nga i 20-ti deri tek i pari, Conor McGregor.

20. Dustin Johnson | 37.94 milionë euro

19. Giannis Antetokounmpo | 40.07 milionë euro

18. Ronnie Stanley | 40.50 milionë euro

17. David Bakhtiari | 41.35 milionë euro

16. James Harden | 43.48 milionë euro

15. Patrick Mahomes | 46.47 milionë euro

14. Russell Westbrook | 50.30 milionë euro

13. Tiger Woods | 51.16 milionë euro

12. Naomi Osaka | 51.16 milionë euro (sportistja më e paguar)

11. Stephen Curry | 63.52 milionë euro

10. Kevin Durant | 63.95 milionë euro

9. Tom Brady | 64.80 milionë euro

8. Lewis Hamilton | 69.92 milionë euro

7. Roger Federer | 76.74 milionë euro

6. Neymar | 82.28 milionë euro

5. LeBron James | 82.28 milionë euro

4. Dak Prescott | 91.66 milionë euro

3. Cristiano Ronaldo | 102.31 milionë euro

2. Lionel Messi | 110.84 milionë euro

1. Conor McGregor | 153.47 milionë euro