Transmetuar më 20-09-2021, 12:15

Natë frike për Paolo Dal Pino. Presidenti i “Lega Serie A”, në mbrëmjen midis të premtes dhe të shtunës, ishte protagonisti i ndjekjes së një hajduti në Romë, që i vodhi çantën gruas së tij.

Incidenti ndodhi në restorantin “Ginger”, në qendër të kryeqytetit, në “Via Borgognona”, një hap larg nga “Via Condotti”. Gjatë mbrëmjes, çifti vuri re zhdukjen e çantës dhe, pas një momenti fillestar hezitimi, pyetën kamerierin që u shërbeu.

Ai, sipas presidentit, "tregoi menjëherë një djalë të gjatë, të kalitur mirë fizikisht, i cili kishte kaluar shumë afër me karrigen ku ishte ulur gruaja ime”.

Dal Pino, pas një bisede fillestare me të riun, filloi ndjekjen e tij, i cili pas një momenti të parë hezitimi iku menjëherë nga restoranti, me dy bashkëpunëtorë që e prisnin jashtë. Një zigzag midis tavolinave dhe klubeve në qendër.

Presidenti u shoqërua në vrap nga kamerieri, deri në “Villa Medici”. Në fund të “garës”, hajduti u ndalua nga policia dhe u arrestua për rezistencë ndaj një zyrtari publik.