Transmetuar më 12-09-2021, 08:12

Në kursin e Këmbimit Valutor sot vihet re një rritje e lehtë e Dollarit dhe Paundit Britanik, ndërkohë që Euroja dhe Franga Zvicerane nuk kanë pësuar ndryshime.

Më poshtë do të gjeni kursin e këmbimit valuator të përditësuar:

Dollari: Blihet 102.4 Shitet 103.2

Euro: Blihet 121.4 Shitet 122

Paundi Britanik : Blihet 141.5 Shitet 142.5

Franga Zviceriane: Blihet 111.3 Shitet 112.3.