Transmetuar më 11-09-2021, 08:23

Në kursin e Këmbimit Valutor sot vihet re një rënie e lehtë e Dollarit, Euros, ndërkohë Paundi Britanik dhe Franga Zvicerane kanë shënuar rritje të lehtë.

Monedha që ka njohur vetëm rritje është Paundi Britanik.

Më poshtë do të gjeni kursin e këmbimit valuator të përditësuar:

Dollari: Blihet 102.4 Shitet 103.2

Euro: Blihet 121.4 Shitet 122

Paundi Britanik : Blihet 141.5 Shitet 142.5

Franga Zviceriane: Blihet 111.3 Shitet 112.3