Transmetuar më 01-09-2021, 07:47

Në kursin e Këmbimit Valutor sot vihet re një rënie e lehtë e Dollarit dhe Frangës Zvicerane, ndërkohë Paundi Britanik dhe Euroja kanë shënuar rritje të lehtë.

Më poshtë do të gjeni kursin e këmbimit valuator të përditësuar:

Dollari: Blihet 102.7 Shitet 103.5

Euro: Blihet 121.5 Shitet 122.1

Paundi Britanik : Blihet 140.8 Shitet 141.9

Franga Zviceriane: Blihet 111.9 Shitet 113