Transmetuar më 31-08-2021, 08:32

Në kursin e Këmbimit Valutor sot vihet re një rënie e lehtë e Dollarit dhe Frangës Zvicerane, ndërkohë Paundi Britanik dhe Euroja kanë shënuar rritje të lehtë.

Më poshtë do të gjeni kursin e këmbimit valuator të përditësuar:

Dollari: Blihet 102.9 Shitet 103.7

Euro: Blihet 121.5 Shitet 122.1

Paundi Britanik : Blihet 141 Shitet 142

Franga Zviceriane: Blihet 111.7 Shitet 112.7