Transmetuar më 21-08-2021, 08:35

Në kursin e Këmbimit Valutor sot vihet re një rritje e lehtë e Dollarit dhe Frangës Zvicerane, ndërkohë Euroja dhe Paundi Britanik kanë shënuar rënie.

Më poshtë do të gjeni kursin e këmbimit valuator të përditësuar:

Dollari: Blihet 103.6 Shitet 104.5

Euro: Blihet 121.3 Shitet 122

Paundi Britanik : Blihet 141 Shitet 142.4

Franga Zviceriane: Blihet 112.8 Shitet 113.7