Transmetuar më 20-07-2021, 23:21

Të luash shah apo futboll tavoline, të eksplorosh shpellat dhe të zbulosh një qytet të nënujshëm – të gjitha në një thellësi nënujore prej 60 metrash.

Dubai ka thyer rekordet përsëri, me pishinën më të thellë në botë, e cila përmban 14.6 milionë litra ujë të freskët, sa gjashtë pishina olimpike. /RFE/