Soreca, porosi të prerë partive politike dhe kandidatëve pak para 25 Prillit
Transmetuar më 05-04-2021, 20:51

Ambasadori i Bashkimit Europian në Tiranë, Luiggi Soreca teksa ka shpërndarë postin e kreut të KQZ-së, Ilirjan Celibashi, i bën thirrje partive politike të përqendrohen të programet përkatëse për të përmirësuar jetën e qytetarëve.

Përmes një postimi në‘Twitter’, Soreca thekson se aktorët politikë duhet të veprojnë në përputhje me standardet ndërkombëtare.

"Ne pajtohemi me Ilirian Celibashin.

Partitë politike dhe kandidatët duhet të përqendrohen tani në programet e tyre përkatëse politike dhe në reformat që ata synojnë të paraqesin për të përmirësuar jetën e të gjithë qytetarëve shqiptarë.

Ne kemi besim në të gjitha institucionet përkatëse dhe politike.

Aktorët të veprojnë në përputhje me standardet ndërkombëtare dhe me vendimet."-shkruan Soreca.