Doni fëmijë të gjatë? Mos ia ndani këto ushqime
Transmetuar më 04-04-2021, 07:04

Mënyra se si i ushqeni fëmijët tuaj ndikon drejtpërdrejt në mirërritjen e tyre. Vitaminat dhe mineralet janë të domosdoshme kur janë të vegjël, por edhe në periudha të tjera.

Ekzistojnë disa ushqime të cilat ndikojnë në gjatësinë e fëmijëve tuaj.

Vezët: Një burim i rëndësishëm i proteinave që duhet ta keni në dietën ushqimore.

Produktet e qumështit: Djathi, kosi, janë disa nga produktet kryesore që mund të kontribuojnë në zgjatjen e trupit.

Peshku: Mos harroni të shtoni peshkun në dietën ushqimore të fëmijëve, pasi është shumë e rëndësishme në rritjen e tyre.

Mishi i pulës: Albuminat e mishit të pulës ndikojnë ne rritjen dhe zhvillimin e muskujve dhe ndihmojnë për të mbajtur një peshë të shëndetshme të trupit