Transmetuar më 15-12-2020, 19:33

Prodhuesi gjerman i makinave ”Volkswagen” mbylli një nga fabrikat e tij për shkak të infeksioneve të koronavirusit te punonjësit.

Masa hyri në fuqi për uzinën e ”Volkswagen”-it në qytetin verior të Braunschweigit.

Kompania dhe këshilli i punës vendosi të lejojnë personat e interesuar të marrin pjesë në një program pune afatshkurtër.

”Volkswagen” nuk pranoi të komentonte mbi numrin e punonjësve të prekur.

Sipas burimeve të ndërmarrjes, mijëra njerëz u prekën nga mbyllja, kohëzgjatja e së cilës nuk u bë e ditur.

/S.H /NOA.al