Tatuazhet e meshkujve, ku duhen bërë për t’i çmendur femrat! (Foto)
Transmetuar më 20-11-2020, 09:38

Më pasionantë, guximtarë dhe mbizotërues. Kjo është mënyra se si gratë i shohin burrat me tatuazhe. Dhe madje ekziston një studim shkencor për ta vërtetuar atë, i zhvilluar nga dy studiues polakë.

Prandaj, prania e tatuazheve do të rriste tërheqjen seksuale dhe do të transmetonte më shumë testosteron te seksi i dobët. Por jo të gjitha zonat e trupit të mashkullit do të tregoheshin …

"Burra të tatuazhuar: djem të këqij të shëndoshë dhe konkurrentë të mirë", është titulli i punës së studiuesve Anna Ziomkiewicz dhe Andrzej Galbarczyk, të cilët gjithashtu theksuan një shënim që mund të ishte i dhimbshëm: sipas grave, burrat e tatuazhuar, do të kishin më pak të ngjarë për marrëdhënie të qëndrueshme, me pak fjalë, më pak të besueshme.

Megjithatë, duke u kthyer te treguesit e vlerësimit, seksi "i drejtë", duket se preferon tatuazhet e vizatuara në parakrah ose në të gjitha krahët.

Gjithashtu, duke parë temat, vlerësohen ato më pak të dukshme dhe shkrimet, veçanërisht në gjuhë të huaj. /e.a/noa.al/