Miliarderi 68-vjeçar dhe partnerja e tij e re, në pritje të fëmijës së parë. 31-vite diferencë mes tyre
Transmetuar më 09-11-2020, 20:02

Miliarderi 68-vjeçar, John Caudwell dhe e dashura e tij, Modesta Vzesniauskaite kanë njoftuar se janë në pritje të fëmijës së parë. Diferenca mes moshës së tyre është plot 31 vite, por çifti ka vendosur të ketë një trashëgimtar.

John është baba i pesë fëmijëve, Rebekah 40 vjeçe, Libby 32 vjeç, Rufus 24 vjeç Scarlett 18 dhe Jacobi 16 vjeç.

John është tepër i njohur në Britani, pasi është pronar i një kompanie mode si edhe disponon një sërë pasuri të patundshme, ndërsa pasuria e tij e përgjithshme vlerësohet rreth 1.7 miliardë dollarë.

Nga ana tjetër, partnerja e tij Modesta është çikliste e famshme olimpike duke marrë disa medalje edhe në Lojërat Olimpike me Lituaninë.