Julian Deda: Meqë Amerika e zgjodhi Presidentin e saj, tani jemi më të qetë. Më shihni mua
Transmetuar më 07-11-2020, 19:31

Julian Deda ka reaguar pas zgjedhjes së Presidentit të ri të SHBA-ve, Joe Biden.

Në emisionin e humorit, në një nga rolet që luan, pretendon se ai është realisht Presidenti i Shqipërisë dhe jo Ilir Meta.

“Meqë Amerika e zgjodhi Presidentin e saj, tani jemi më të qetë dhe mund të shohim Klanifornia” – tha Jilian Deda, krahas fotos me fanellën e Metës.

Fanellën dedikuar Presidentin, Jul Deda e ka zgjedhur ngjyrë blu dhe ka shkruar “patriot”.

Nuk dihet se cili ka qenë mesazhi që ka kërkuar të japë Julian Ddea, por tha se surprizat do të zbulohen gjatë emisionin të radhës në Klanifornia.