Partia të re me Murrizin, kostum i ri për deputetin!
Transmetuar më 23-10-2020, 14:13

Deputeti Halit Valteri duket se e ka marrë seriozisht krijimin e partisë së re para zgjedhjeve të ardhshme parlamentare.

Deputeti i opozitës parlamentare ka shkuar dje në Kuvend me kostum të ri. Fotografi i Kuvendit e ka uruar atë me këtë rast, si për kostumin, ashtu edhe për partinë që ka krijuar.

Valteri është bërë pjesë e partisë së re që drejtohet nga Myslim Murrizi.

“Partia Lëvizja Demokratike e Shqipërisë” e sapo themeluar nga Myslim Murrizi përfshin edhe deputetë të tjerë të opozitës parlamentare, veç Halit Valterit, si Arlind Çarçani dhe Alban Zeneli.

/NOA.al