Çifti i të rinjve i krijon “rrengun” gazetarit të BBC teksa transmetonte nga Gjermania
Transmetuar më 14-09-2020, 23:01

Joe Tidy, një reporter kibernetik, ishte duke filmuar nga Frankfurti në Gjermani javën e kaluar, kur një i ri dhe një e re filluan "të ecnin" mbrapsht prapa shpinës së tij.

Shakaja nënkuptonte që klipi i tij ishte i sajuar.

Tidy komplimentoi zgjuarsinë e tyre sapo e zbuloi atë në dhomën e montazhit.

Tidy shkoi në Twitter për të uruar të dy njerëzit për shakanë e tyre ‘të frymëzuar’ të premten.

Më poshtë video-ja: