Femrat me syze janë më të veçanta në shtrat, ja arsyeja
Transmetuar më 19-07-2020, 19:31

Një studimi realizuar në Shtetet e Bashkuara të Amerikës nga shoqata për Kërkim në Konsum, thotë se femrat me syze janë më të zgjuara dhe seksi se sa ato pa syze.

Sipas sondazhit të realizuar ses atyre që mbajnë syze, më të preferuarat janë femrat me pamje sekretareje.

Në bazë të sondazhit pëlqehen femrat që mbajnë syzet me skeletin e zi dhe të gjerë.

Pëlqimi i meshkujve për femrat me syze ndodh edhe për arsyen se ata nuk i shohin femrat drejt e në sy.

Sondazhi i realizuar tregon se në shtrat femrat me syze janë të egra dhe preferojnë të eksperimentojnë./noa.al/