Lajm i keq për Gjykatën Kushtetuese – nga Dritan Kaba
Transmetuar më 18-07-2020, 10:45

Lajm i keq! Nga nëntë aplikantë për Gjykatën Kushtetuese, gjashtë nuk plotesonin kriteret dhe tre u terhoqen nga kandidimi.

Kriteret e vendosura per aplikim kane bere te pamundur gjetjen e kandidateve per anetare te Gjykates Kushtetuese.

Sa kohe qe shtyhet krijimi i trupes se Kushtetueses aq me shume do zgjase paligjshmëria dhe demet e medha per buxhetin e shqiptareve dhe do neperkemben te drejtat e tyre.

Pa ekzistencen e Gjykates Kushtetuese jemi kthyer si ne komunizem. Kemi nje parlament qe nuk respekton asnje procedure edhe asnje ligj dhe i shkel me arrogance ato.

Sa me shume pa Gjykate Kushtetuese aq me shume do forcohet paligjishmeria dhe autokracia.

P.S. Po pres ndonje reagim nga Palmer qe garantoi para nje viti shqiptaret qe korrikun e kaluar do ishte formatuar Gjykata Kushtetuese. Por ai ka humbur si vaji ne lakra!

Loading...