Provoni veten, gjeni zarin mes minjve dhe copave të djathit
Transmetuar më 21-05-2020, 16:41

Teste të tilla na ndihmojë shumë në angazhimin e trurit dhe veprimit shpejt si edhe instiktivisht.

Këtë herë janë përfshirë në test copat e djathit dhe minjtë,.

Mes tyre ndodhet një zar të cilin duhet ta gjeni.

Provoni veten se sa shpejt do ta gjeni.

Nëse nuk e keni gjetur akoma, atëherë shikoni foton në galeri. /k.k/noa.al/

Loading...