Nuk është aq e thjeshtë sa duket, gjeni se çfarë kafshe është kjo në foto
Transmetuar më 17-05-2020, 16:00

Mbretëria e kafshëve është plot krijesa që ne mund t’i konsiderojmë të frikshme për shkak të pamjes së tyre edhe pse ato janë me të vërtetë të padëmshme.

Por, gjithashtu ka disa prej tyre që duken të bukura e të adhurueshme dhe mund të ngatërrohemi, i afrohemi duke menduar se janë miqësore, ndërkohë që mund të jenë potencialisht vdekjeprurëse.

Këtu shihni foton e një kylyshi që në pamje të parë nuk do e keni të lehtë ta gjeni.

Përdorni inteligjencën dhe njohuritë tuaja që keni për kafshët dhe përpiquni të gjeni se çfarë emri ka.

Nëse nuk keni arritur ta gjeni emrin e kafshës, ajo është një rreqebull.