S’ka trimëri në pandemi, shikoni si ecin deputetët
Transmetuar më 10-05-2020, 18:34

Në foton e paparazzit shihen duke ecur bashkë minsitrat Arben Ahmetaj, Blendi Klosi, Eduard Shalsi dhe deputeti Besnik Bare.

E nëse për maskën është kujdesur vetëm Bare, për distancën kanë qenë të kujdesshëm që të katër politikanët.

Ata duken teksa flasin, por janë kujdesur që prania e tyre të mos ketë rrezik.

Një shenjë e mirë për të treguar se masat duhen zbatuar.

Por në seancën e kaluar parlamentare, disa deputetë u panë teksa nuk shqetësoheshin fare për të ruajtur distancën mes tyre.

Madje kishte nga ata që hipën në makinë më shumë se dy persona.

Loading...