Këto janë 15 ushtritë me vajzat më të bukura në botë
Transmetuar më 07-05-2020, 11:31

Vajzat dhe gratë kanë qenë pjesë e ushtrive gjatë shumë shekujve, në shumë kultura dhe kombe, duke luajtur role të rëndësishëm në strategjik në ushtri.

Edhe në ditët e fundit ku ushtritë në mbarë botën kanë avancuar, gratë dhe vajzat vijojnë të jenë në radhët e para të tyre.

Ndërkohë në mediat e huaja janë publikuar disa nga ushtritë që kanë vajzat dhe gratë më të bukura në radhët e ushtrisë.

Në fotogaleri, mund të zbuloni se kujt shteteve ju përkasin këto bukuroshe në uniformë.

Loading...