Foto/ Gjëra aq të rralla sa vetëm 1 në një milion njerëz kanë patur fatin t’i shohin
Transmetuar më 24-04-2020, 23:09

Fotografi tepër të rralla janë realizuar në mbarë botën, të cilat kanë patur mundësi ti shohin shumë pak njerëz.

Bright Side ka arritur të sigurojë pamjet e çuditshme dhe të pazakonta që përfshijnë kafshë dhe fenomene natyrore.

Duke nisur nga tigri i artë, peshku fluluturues dhe tek lindja e një ylberi, arrini ti gjeni në fotogaleri.

Ndër to përfshihet edhe një pemë Baobab e rilindur nga mbetjet e vetvetes së saj të mëparshme, emërtimi 0 euro si dhe një vezë ndryshe nga ato që jemi mësuar të shohim në përditshmëri./a.m/noa.al