Kohë korone? Rita Ora: Jo, kohë për kredhje në pishinë!
Transmetuar më 24-03-2020, 20:31

Ndërsa e gjithë bota është përfshirë nga ankthi i koronavirusit, Rita Ora i ka mundësitë ashtu si dhe pasanikë të tjerë që karantinën të mos e ketë të kufizuar në një dhomë shtëpie.

Ajo shijon pushimin e detyruar duke u kredhur në pishinë.

Fotot dhe video e mëposhtme tregojnë momente teksa Rita Ora Sahatçi, e veshur me rroba banje të kuqe, kridhet në ujin e pishinës relaksuese.

Loading...