Koronavirusi kthen metropolet simbol të botës në “fantazma”, imazhet janë trishtuese
Transmetuar më 22-03-2020, 18:06

Koronavirusi po bëhet shqetësues në mbarë botën.

Gjithashtu janë shtuar edhe vdekjet në mënyrë të frikshme, teksa Italia është vendi që po e vuan më shumë këtë situatë.

Gjithashtu për shkak të koronavirusit janë boshatisur edhe metropolet më të gjallërueshme në mbarë botën.

Kjo boshatisje është një tregim prekës që përshkruan Pandeminë globale.

Ju mund të shihni imazhet e trishta nga Parisi, New York, Romë, Mexico City, Buenos Aires, Las Vegas dhe Berlin.Burimi: fanpage.it/a.k/noa.al/

Loading...