Pronari i detyruar të qëndrojë në karantinë, droni nxjerr shëtitje qenin
Transmetuar më 20-03-2020, 17:58

Pandemia e koronavirusit ka ndryshuar jetët e shumë personave. Të detyruar që të rrinë në shtëpi, shumë njerëz duhet të gjejnë forma alternative për të kryer punën e tyre.

Një qipriot, dëshironte me patjetër ta nxirrte qenin e tij shëtitje. Vetë nuk mundej, duke qenë se ndodhej në vetizolim për shkak të koronavorusit.

Por ai përdori një dron për të nxjerrë qenin shëtitje në rrugët boshe të Limasolit.

Vakis Demetriou e ndau këtë eksperiencë në rrjetet sociale dhe u bëri thirrje miqve që të qëndrojnë në shtëpi e të kenë kujdes.

Loading...