Transmetuar më 28-12-2019, 10:29

Taroti egjiptian është një nga më të vjetërit ekzistues dhe përmes leximit të tij njerëzit kanë kuptuar më mirë artin e hyjnisë. Në Egjipt, ishte e zakonshme të këshilloheshe me kartat për të parashikuar të ardhmen në shumë fusha të jetës, përfshirë edhe ato financiare. A doni edhe ju të dini se çfarë ju ka rezervuar e ardhmja? Zgjidh njërën nga katër letrat dhe mëso rezultatin.

Perëndesha

Kjo perëndeshë ka dymbëdhjetë yje në kokën e saj që përfaqësojnë një cikël vjetor. Gjoksi i saj është një shenjë e feminitetit dhe madje e amësisë, por ato nuk tregojnë domosdoshmërisht një shtatëzani të ardhshme, ato përfaqësojnë vetëm një nënë tepër të dashur. Në fund të harkut është gjysmëhëna, e cila paraqet një periudhë të shkëlqyeshme të jetës tuaj, plot pjellori, prosperitet, rritje dhe zhvillim në të gjitha aspektet. Perandorja tregon që ju jeni një person i gëzueshëm dhe që e doni jetën. Gjithashtu tregon se pasuria dhe fati do të vijnë së shpejti dhe do të jenë rezultat i gjithë punës pozitive që keni bërë ndër vite. Do të hyni në një periudhë të lumturisë, optimizmit dhe suksesit të madh edhe para se të imagjinoni gjithçka është mirë të filloni të festoni.

Hëna

Hëna ka një ndikim të madh në natyrë dhe tek njerëzit dhe është në gjendje të transformojë këdo duke sjellë instinktet tona më të mira ose më të këqija. Me këtë letër lind pasioni, por edhe xhelozia, jo vetëm në marrëdhëniet e dashurisë. Nëse ndjeni diçka negative për dikë, bëhet edhe më intensive me praninë e kësaj letre. Letra e Hënës thotë se fati do të vijë vetëm kur të mësoni të veproni me mençuri dhe maturi. Ju duhet të lini mënjanë impulsivitetin dhe të lidheni me intuitën tuaj. Fati do të ndjekë energjinë tuaj, kështu që ruajeni dhe kushtojini vëmendje asaj që në të vërtetë ka rëndësi.

Hierarkia

Hierarkia përfaqësohet nga perëndia Anubis, zot i nekropolit, mbrojtës i shpirtrave dhe sekreteve, i cili është i pranishëm në gjykimin e shpirtrave. Anubis njihet gjithashtu si udhëzues, pasi është përgjegjësia e tij të drejtojë shpirtrat e atyre që tashmë janë larguar për pushim të përjetshëm ose ndëshkim, sipas veprimeve të tyre gjatë jetës së tyre. Në këmbët tuaja ka një ekuilibër. Nëse përkulet drejt së keqes, do të ketë dënim të përjetshëm dhe të pamëshirshëm për shpirtin, por nëse pesha më e rëndë është në zemër, shumë lumturi dhe prosperitet do të jenë të pranishëm në jetën tuaj. Kjo kartë tregon saktësisht se çfarë ju duhet të bëni për të tërhequr fatin dhe të gjitha gjërat e tjera të mira në jetën tuaj: kujdesuni për zemrën tuaj. Kultivoni atë me ndjenja të mira dhe shoqëri, bëjeni atë një instrument të së mirës dhe gjërat më të mira në jetë do t’ju vijnë.

Fitorja

Kjo kartë simbolizon fundin e një beteje. Pas një luftë të gjatë, ju mbërrini triumfalisht, si në letrën tuaj, të kurorëzuar nga Dielli. Gjatë betejës suaj, e cila ju solli disa humbje, por tani ju jetoni përsëri. Ai përfaqëson një moment shumë pozitiv dhe duhet ta shfrytëzoni sa më shumë, duke shijuar të gjitha meritat e forcës dhe këmbënguljes tuaj ndër vite. Financiarisht, kjo letër sinjalizon mundësi të arta për të ardhmen e parave tuaja. Përfundimisht, shpërblimi juaj do të vijë dhe do të jeni në gjendje të realizoni shumë gjëra që për një kohë të gjatë ishin vetëm ëndrra ose synime të paarritshme dhe të ndërtoni një jetë për të cilën do të krenoheni.