Transmetuar më 27-12-2019, 15:36

Temperaturat e larta mbi 40 gradë celcius ndikojnë edhe tek kafshët në Australi. Këtë e ka vërtetuar një koala që i është ngjitur pas një ciklisteje për të pirë pak ujë nga shishja e saj.

Anna Heusler dhe një grup ciklistësh po kalonin nëpër Adelaide të premten, kur panë një koala të ulur në mes të rrugës.

Ata ndaluan menjëherë që të ndihmonin kafshën me gjithçka kishte nevojë.

‘Unë ndalova biçikletën time dhe ai eci drejt meje, shumë e shpejtë për një koala dhe kur po i jepja ujë nga shishet tona të ujit, ai filloi të ngjitej në biçikletë. Asnjë prej nesh nuk e kishte parë një gjë të tillë’, tha ajo për 7News.

Anna i shpërndau fotografitë në Instagram duke treguar se çfarë po shkaktojnë temperaturat e larta./a.m/noa.al/