E bëni shpesh por mos e lini më bukën në banak, mësoni arsyen
Transmetuar më 07-11-2019, 19:47

Iu ndodh shpesh që të lini bukën në banak për një kohë të gjatë, por një gjë të tillë nuk duhet ta bëni më.

Kjo për disa arsye. Por një nga arsyet më të rëndësishme pse nuk duhet ta mbani bukën në banak është sepse ajo do të marrë myk lehtë.

Temperatura e dhomës është temperatura ideale që myku të rritet dhe zhvillohet.

Nëse vendosni një qese me bukë në banak, myku do të fillojë të zhvillohet pothuajse menjëherë. /k.k/noa.al/

Loading...
Loading...