Dhunë seksuale në kopshtin e fëmijëve, një punonjës i arrestuar
Transmetuar më 06-11-2019, 14:28

Një dreq i vërtetë: kështu përshkruhet një kopsht fëmijësh në Torquay, Devon, Angli, ku njëqind familje u kontaktuan nga policia për shkak të incidenteve të përsëritura dhe të shpeshta të dhunës seksuale ndaj fëmijëve.

Hetuesit kanë njoftuar se një nga punonjësit e kopshtit ‘Jack & Jill’ u arrestua sepse ai konsiderohej i përfshirë në dhunë. Një rol jetësor në hetim mund të luante CCTV e institutit, sipas gazetës britanike Daily Mirror.

Viktimat e abuzimit do të ishin fëmijë në moshë shumë të mitur: raportet e para në polici arritën në fund të korrikut, dhe në të njëjtën ditë i dyshuari u arrestua.

Policia, autoritetet lokale dhe një komision klinik janë duke hetuar pretendimet e dhunës seksuale: kryeinspektori James Stock sqaroi se "është duke u zhvilluar një hetim policor pasi kemi pasur informacionin e parë.

Më shumë se 250 orë imazhe të kamerës janë ekzaminuar: një numër i fëmijëve të moshës 2 vjeç e lart është identifikuar si viktimë e mundshme ". /b.l/noa.al/

Loading...
Loading...