E martuar me 74 vjeçarin, vajza 21 vjeç e tradhton me një tjetër pensionist
Transmetuar më 05-11-2019, 15:29

Milijana Boziç është një vajzë në Serbi që ka marrë famë në një emision “reality”, ku ajo u martua me një 74-vjeçar.

Por pa mbushur dy muaj nisën të qarkullojnë foto të saj me një tjetër burrë të moshuar, që nuk ishte i shoqi.

Vajza shkroi se kushdo që ka publikuar fotot do të hidhet në gjyq, dhe tha se fotot ishin bërë më përpara.

Por nuk mjaftoi aq, dhe tani është fotografuar me një pensionist të tretë, këtë herë 60 vjeç. Pamjet janë transmetuar në emisionin ku ajo vazhdon të konkurrojë.

Bashkëshorti i saj ndihet i fyer dhe ka thënë që nëse është e vërtetë që e ka tradhtuar, konflikti i tyre do të vazhdojë edhe pas emisionit.