Vendi më i mirë për t’u vizituar për 2019-ën
Transmetuar më 29-10-2019, 21:22

Guida e njohur udhërrëfyese e udhëtimeve në botë, "Lonely Planet" kohët e fundit zgjodhi  Sri Lanka vendin numër një në botë që duhet të vizitohet në vitin 2019.

Mes të tjerash, edhe udhëtimi me tren, ndonëse jo modern, i japin udhëtimit të turistëve në këtë vend një kënaqësi të vecantë.

Vendi i Azisë Jugore u zgjodh për shkak të një larmie përvojash, ushqimesh të pabesueshme dhe industrisë së turizmit në rritje.  /NOA.al