“Nuk donte të qethej”. I zoti e gjen delen gjashtë vjet pas arratisjes!
Transmetuar më 16-09-2019, 20:47

Kjo dele ndodhet në Zelandën e Re.

Ajo vrapoi dhe i iku të zotit para disa vitesh, me qëllim që t’i shmangej qethjes.

Fotoja është shkrepur pikërisht, pas përpjekjeve të tij ku edhe e ka gjetur sërish delen gjashtë vjet pas arratisjes në një zonë të largët. Ajo qëndronte e fshehur në një shpellë.

Delja u gjet në këtë gjendje./a.m/NOA.al

Loading...
Loading...