Zbulimi/ Arkeologët habiten me formën e kafkave, ngjajnë me alienët
Transmetuar më 24-08-2019, 08:10

Në Kroaci janë zbuluar tre skelete të lashtë.

Arkeologët kanë zbuluar se kafkat e gjetura nuk kanë ngjashmëri me atë të njeriut të sotëm, por me alienë.

Por prej 12,000 vjet në të gjithë botën antike, nga Eurasia dhe përtej Afrikës e deri në Amerikën e Jugut, ka dokumente që flasin se njerëzit i deformuan me qëllim format e kafkave të fëmijëve të tyre.

Shumica e arkeologëve e lidhin këtë me një përpjekje për të identifikuar origjinën kulturore të një personi ose për të treguar statusin shoqëror. Ajo që e bën interesant zbulimin është se edhe në Ballkan, ka ekzistuar një kulturë e tillë /a.m/noa.al

Loading...
Loading...