Ofrohet punë me pagë 25 mijë euro në vit, bëhet fjalë për…
Transmetuar më 05-07-2019, 22:34

Thuajse çdo vit, fermerët dhe blektorët në ishullin skocez Ronaldsay shpallin njoftime për vende të lira pune, me paga shumë të mira.

Një ndër to është puna si bari për ruajtjen e një lloj rrace delesh, të njohura me emrin Orkney.

Barinjtë që pranojnë këtë punë duhet të kujdesen për delet që të hanë vetëm ushqimin e planifikuar nga pronarët, të qarkullojnë në zona të sigurta dhe të qëndrojnë sa më larg kafshëve tjera.

Sa është pagesa? 25 mijë euro në vit, ndërsa ofrohet kontratë 3-vjeçare, dhe me 35 orë punë në javë.

Një ndër kushtet është që numri i deleve të ketë pësuar rritje deri në përfundim të kontratës. /k.k/non.al/

Loading...
Loading...